Resor

På resa

Det blir kanske lite glest på bloggen denna vecka eftersom jag är på resa. Jag hoppas dock att jag så småningom kan komma med ett och annat inlägg om denna färd i Skåne. Det beror på hur tillfälle och möjlighet ges. Så jag har inte tröttnat, insjuknat eller är annars ledsen, tvärtom, att resa är trevligt om det är nöje och frivilligt. Folk har äntligen börjat resa lite mera och på Baltic Princess från Åbo till Stockholm onsdagskväll fanns det en del folk ombord. Vi fick också en glimt av Viking Lines nyförvärv Glory när den gled in hamnen i Åbo.

Sedan blev det under torsdagen bilfärd ned till Österlen där jag har tänkt turista lite och bara ta de lugnt hos en kusin under några dagar. Förhoppningsvis kunna cykla lite, dock inga långturer utan som lusten och orken tillåter. Det är ju oerhört vackra trakter och speciellt nu på våren när den första grönskan kommer.

Brahehus Gränna

Här var det nattens hotell, Brahehus i Gränna. Skoja, bara en kort bensträckarpaus innan vi fortsatte. Blåsigt värre i gluggarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »