Allehanda

Två klippningar

Idag gjorde jag ett besök hos min frisörska. En vill ju vara fin i huvudet inför helgen. De flesta frisörer/frisörskor är väldigt lättpratade. Idag gick konversationen om resor och Amerikas geografi. Inte alla gånger lätt att hålla reda på alla stater på denna kontinent. En del stater är lätta att känna till medan många inlandsstater är mera svårbestämbara på kartan.

Jag besökte också verkstaden där Brunte fick sina tändkablar utbytta. Det var trasiga tändkablar som var felet förra veckan när han trilskades rejält vid starten. Förhoppningsvis blir det inga fler besök på verkstaden nu på en lång tid.

Plötsligt kom en helikopter lågt sniffande över trädtopparna. Vad var på gång? Förklaringen var att den klippte träd och buskar längs med ellinjer så att vi kommande vinter inte behöver sitta utan elektricitet när snön tynger grenar och ungträd. Den gjorde även besök i vår by igår men då visste jag inte varför. Idag fick jag förklaringen att det var elbolagets frisör som var ute och snyggade till linjegatorna. Jag undrar vilket pris den frisören tog för sin klippning? Min frisörska var nog betydligt billigare och inte alls så högljudd. Jag tror jag håller mig till henne även i fortsättningen.

flygfä2
Bildutmaning 5. Även denna flygande varelse var rätt högljudd innan den landade mitt   på sidan jag läste.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate blog »