Upplevelser

Yr

 Jag tycker om att skriva under press. Vill jag publicera ett inlägg innan klockan slår tolv, midnatt, gäller det att skynda på. Jag borde blivit journalist.

Idag blev jag yr i huvudet två gånger.

Första gången i Saltgruvan en stund efter lunch. Plötsligt kände jag mig yr, konstig, nästan svimfärdig. Jag satt väl förankrad i kontorsstolen men plötsligt svävade jag ut i det blå, allt snurrade och jag blev matt. Detta hände mig för första gången och jag kommenterade händelsen något som: oj, det här känns inte bra, vad händer? ”Klingande Lutan”, en krigare i Saltgruvan, hade svaret givet: det var ett blodtycksfall efter intagen lunch. Det var första gången jag hörde talas om att man kan få blodtycksfall efter lunchen men det kan vara en förklaring och efter några minuter gick anfallet över. Jag mår åter som en prins!

Andra gången jag blev yr i huvudet denna dag var när jag kom hem efter dagens värv och fann ett paket på farstutrappan. Jag såg två olika hjulspår på gårdsplan och undrade vem som varit på besök. Det fick jag svar på när jag fann paketet vid ytterdörren. DPD:s budbil hade förgäves försökt få min underskrift på paketet från Italien och har som sista utväg, när ingen var hemma, lämnat paketet vid ytterdörren. Där låg det fridfullt och efter några sekunder gissande jag vad det innehöll. Min nya radio! Den ser inte mycket ut för världen (ungefär i storlek som ett modem) men dyr var den och mycken glädje må den skänka mig. Hobbies får kosta!

001mod
Kartongen

2 kommentarer

  • annepauline

    Det går väl fortfarande bra hos dig att lämna ett paket utanför ytterdörren och det ligger kvar när du kommer hem. Här hos mig skulle nog paketet vara borteliborta på fem röda minuter!

    • PJN

      Normalt, ja. Det händer inte så mycket brottsligt här men man bör nog ändå vara lite på sin vakt. T.ex. har jag alltid bilen låst. Mest en försäkringssak ifall det skulle vara någon bov i trakten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »