Allehanda

Fem minuter

Jag vill så gärna skriva några rader men det får inte ta längre tid än fem minuter. Därtill har jag inte den minsta aning om vad jag skall skriva om.

Here we go, låt komma! …….. ……… …….. Bara för att jag skrev några engelska ord i första början på detta stycke ändrade programmet standard från svenska till engelska och stavningskontrollen fungerade inte på svenska. Jag är lite lat av mig och litar till stor del på stavningskontrollen i mitt skrivprogram och blev smått irriterad när den inte fungerade. Men si det går att ändra bara man vet hur. Och det vet jag.

Jag kan upplysa om att jag först skriver mina inlägg i en textbehandlare och sedan för jag över mina skriverier till bloggen. På så sätt sparar jag också mina inlägg på min egen dator ifall bloggen skulle haverera. Jag är nu på sida 110 för detta år så ett och annat har jag hasplat ur mig under året. Därtill kommer bilder. Jag vill oftast ha en bild med i blogginlägget och bilder har jag många. Tyvärr ligger dessa på externa hårddiskar och då måste jag koppla dessa till datorn och söka en stund innan jag hittar något lämpligt. Det brukar ta mera än fem minuter. Få se vad det blir ikväll.

Nu har snart fem minuter gått och jag får göra en slutspurt i detta kallprat. Det blir nu dusch och därefter bingen med en bok som aftonlektyr innan ögonen blir tunga. ”Outsider” av Björn Flygt har jag påbörjat. En bra bok som jag gärna………..

Bilden påminner om de löpare mor brukade sätt upp på väggarna till sommaren. Sommarlandskap från Pampas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »