Allehanda

VIP

Jag säger det än en gång; finns det något godare än en oliv inlindad i chorizo?

I köpladan i sen eftermiddag blev jag utnämnd till VIP-kund. Jag hade nämligen den stora äran att få en gratis pollett till kundvagnen där jag plägar samla mina inköp. I min enfald trodde jag inte att ett 2-euromynt var gångbart i kärran för nödvändiga inköp varför jag försökte växla ett mynt av nämnda valör. Damen i informationsdisken upplyste mig om 2-euromyntets utmärkta gångbarhet i deras kundvagnar men förärade mig ändå en pollett som passar i skottkärran. ”VIP customer” stod det på polletten i äkta metall. Jag känner mig hedrad. Jag är VIP!

Very important passage
Very Important Passage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »