Allehanda

Att rå om råar

Det blir en helt kort uppdatering på sen söndagskväll.

Svåger och jag for till min sommarstuga för att där ”gå upp råar” kring min tomt. De har en tendens att växa igen och då är det inte så lätt att veta vad som är mitt och ditt. Inget svårt och tungt jobb, lite kvistning, men eftersom jag senaste veckan fick problem med mitt ena knä så var det inte så bra med vandring i terrängen. Naturligtvis steg jag snett och så blev det värre.

Men söndagen var fin och det var riktigt skönt att vara ute i naturen, speciellt i skärgården med fina färger att beskåda. Det är lite speciellt på hösten vid villan. Det är inte mycket folk i farten och naturen återgår till en vilande tillvaro.

Ibland växa de ej bara uppåt utan också utåt mot sjön, våra alar.
Inte så många gyllene färger än i inre viken men de kommer.

 

2 kommentarer

 • annepauline

  Nog märks det tydligt nu att det lider mot höst och vinter igen.
  Boktips: I huvudet på en normalstörd av Pär Johansson. Pär har dragit i gång Glada Hudik teatern, ett gäng skådespelare som är utvecklingsstörda och normalstörda. En helt underbar bok! Köp den, läs den! – En annan bok Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell. Jonas beskriver bland mycket annat en mobbad skolpojkes sorgliga uppväxt. Så tragisk läsning men så angelägen. Läs den också!

  • * PJ*

   Hösten kommer men än har vi inte haft minusgrader. +3 är som lägst hittills.
   Jag får tacka för boktipsen och lägga dem bakom örat. Det finn så många böcker man borde läsa, så mycket filmer och teater man borde se, för att inte tala om musiken. Egentligen har jag inte tid att arbeta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.