Allehanda

Pennor

Man förväntar sig att pennor fungerar. Eller hur? Hur irriterad blir man inte när man upptäcker att ens skrivverktyg strejkar? Oftast är det reklampennor som sitter i handen när man ristar sina hieroglyfer. Var har man fått dem ifrån? Pennorna.

I somras besökte jag NYC och köpte en souvernirpenna. Jag hade tänkt ge den till sister Jane men av någon anledning behöll jag den själv. Och vilken penna! Den har välskrivandets egenskaper. Jag är glad att jag inte gav bort den. Den glider lätt och svävande över papyrusen och lämnar tydliga spår.  Visserligen med svart avtryck men jag nyttjar den med njutning. Pennan är ett nöje i min hand.

Har man en välsignad penna bör man skriva något vettigt. Detta inlägg är väl ändå lite halvdant? Å andra sidan har jag inte använt min NYC-penna.

Här har man inte använt någon vanlig kulspetspenna. Var finns denna skrift?

0 kommentarer

  • Designern

    … själv har jag mera än sjuttontusen (17000) olika pennor (samlar på reklampennor) men sällan har vi ändå någon som fungerar här i vårt hem, enligt min hustru 😉

    Kasta aldrig bort en reklampenna för det finns alltid en samlare som med öppna armar tar emot dylika objekt, som t.ex. jag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »