Allehanda

Grillafton vid sundet

Vi minns väl alla sommaren på ett eller annat sätt? Någon händelse, ett ösregn, bad vid sommarstugan, tidig soluppgång, folk vi träffat, den återkommande klippningen av gräsmattan. En speciell händelse jag nu vill lyfta fram är Byarådets grillafton vid Ahlnässund i Oxkangar. Detta var en trevlig variant på byadagen som annars brukar hållas vid bystugan.

Visserligen var vädret inte det allra bästa men det mesta av tiden höll ändå molnen andan och lät oss torra om fötter och huvudknopp väl smaka av kaffe med dopp samt grillad korv. Ja, jag envisas ju med att dricka te men det fanns det också. Det viktigaste var ändå att mingla runt och prata med varandra.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t6is1qBWZm0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *