Urkult

Det som var och det som komma skall

Håll andan, nu tar jag er med på en färd till paradiset på jorden, Urkult! Låter det kaxigt? Inte alls, kolla själv.

Vi befinner oss mitt i vintern med köldgrader och snö. Vad passar då bättre än en återblick på sommaren som var och mina bilder från Urkult? Jag har idag lagt upp en hel drös med bilder från världsmusik-festivalen i Näsåker i somras på Flickr. Länk finns nedan.

https://www.flickr.com/photos/8114206@N07/sets/72157649802121266/

Vill ni se bilderna i helskärm och slideshow klickar ni på denna knapp knapp uppe till höger när ni väl kommit in på bildsidan. För att gå ur helskärmsläget trycker ni på Esc-knappen uppe till vänster på tangentbordet. Lätt som en plätt även om Flickr inte är det lättaste bildvisningssiten på nätet att hantera.

Urkult kom på tal i söndags vid middagsbordet. Svåger från den Lyckliga staden konstaterade att sommaren är fullbokad med jobb. Så bra, i dessa tider. Själv ställde jag en försynt fråga: ”Då blir det väl knappast någon tid för Urkult denna sommar, vad jag kan förstå?” Till min stilla glädje svarade han med ett leende: ”Nå nej, så mycket jobb har vi inte.” Tillåt mig att tolka hans svar som att sister och svåger även denna sommar är inställda på att uppleva det bästa på hela sommaren, Urkult 2015. Lite bitna blev de allt.

urkult 2014 näsåker 115
Här ett smakprov på hur vackert det är i Näsåker. Nere till vänster syns lite av Naturcampingen vid stranden av Ångermanälven. Det finns dock flera andra campingplatser till förfogande.
urkult 2014 hoven droven 122
Hoven Droven gav järnet. Inga ledsamheter där.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate blog »