Allehanda

Skrivmöda

Vet ni vad, jag har drabbats av skrivförlamning. Jag, som annars brukar kunna skriva soppa på en spik. Jag vill inte påstå att allt är läsvärt av klass men något brukar det komma ur knapptryckandet.

Ikväll är det en sådan kväll när intet faller mig i smaken samtidigt som jag vill skriva. Uttrycka mig. Något finns inom mig men jag får inte fram det i text. Inte ikväll. Har ni drabbats av samma? Ni har något att skriva/säga/måla/gestalta/osv men får inte fram det. Skit samma, jag har ett par bilder vi tittar på.

strandblomster
Gula strandblommor går alltid hem
bro
Denna bro är byggd med enkla medel och handkraft.
nämforsen
Nämforsen i somras.

10 kommentarer

 • kicki

  Se där kom renfanan på bild med sina gula blommor som mest liknar knoppar! Det är ingen strandblomma direkt, utan växer lite överallt. Mest ser man den i dikeskanterna på sensommaren.

  • PJN

   Jag tycker att jag mest sett den blomman vid stränder men jag har väl inte tittat mig omkring tillräckligt då. Lyser upp i sensommaren gör de i alla fall.

 • Shirouz

  Jodå, det händer ständigt, det finns något någonstans i bakhuvudet men jag kan inte få tag på det utan det är som att jaga mygg i ett mörkt rum. Gillar den där bron, den var fin.

  • PJN

   Den bron och vägen dit byggdes av en flitig man som kunde göra underverk med små medel. Nu är han borta sedan länge och bron skall nog inte mera trafikeras av bilar. Bäcken rensade han upp för hand och man kunde t.o.m. se fiskar i den men det var en gången tid. Synd för det var ett verkligt fint sommarställe mitt i skogen vid en liten insjö.

 • Ninna

  Så där är jag för jämnan. Skriver en period – så är det stopp – skriver en period – så är det stopp…
  That’s life!
  For the time being…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.