Skrivmöda

Vet ni vad, jag har drabbats av skrivförlamning. Jag, som annars brukar kunna skriva soppa på en spik. Jag vill inte påstå att allt är läsvärt av klass men något brukar det komma ur knapptryckandet.

Ikväll är det en sådan kväll när intet faller mig i smaken samtidigt som jag vill skriva. Uttrycka mig. Något finns inom mig men jag får inte fram det i text. Inte ikväll. Har ni drabbats av samma? Ni har något att skriva/säga/måla/gestalta/osv men får inte fram det. Skit samma, jag har ett par bilder vi tittar på.

strandblomster
Gula strandblommor går alltid hem
bro
Denna bro är byggd med enkla medel och handkraft.
nämforsen
Nämforsen i somras.

Annonser

10 reaktioner till “Skrivmöda”

 1. Se där kom renfanan på bild med sina gula blommor som mest liknar knoppar! Det är ingen strandblomma direkt, utan växer lite överallt. Mest ser man den i dikeskanterna på sensommaren.

  Gilla

  1. Jag tycker att jag mest sett den blomman vid stränder men jag har väl inte tittat mig omkring tillräckligt då. Lyser upp i sensommaren gör de i alla fall.

   Gilla

 2. Jodå, det händer ständigt, det finns något någonstans i bakhuvudet men jag kan inte få tag på det utan det är som att jaga mygg i ett mörkt rum. Gillar den där bron, den var fin.

  Gilla

  1. Den bron och vägen dit byggdes av en flitig man som kunde göra underverk med små medel. Nu är han borta sedan länge och bron skall nog inte mera trafikeras av bilar. Bäcken rensade han upp för hand och man kunde t.o.m. se fiskar i den men det var en gången tid. Synd för det var ett verkligt fint sommarställe mitt i skogen vid en liten insjö.

   Gilla

 3. Så där är jag för jämnan. Skriver en period – så är det stopp – skriver en period – så är det stopp…
  That’s life!
  For the time being…

  Gilla

  1. Konstigt kändes det för jag brukar kunna spotta ord ur mig och ibland skulle jag vilja att mina inlägg vore kortare. Lusten fanns men inget hände.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.