Allehanda

Herr Fluga

Samma sak hände igår kväll när jag skulle gå och lägga mig. En stor fluga dök upp ur tomma intet och började högljutt surra runt i stugan, nästan studsa på väggarna. Nu är den här igen. Runt, runt far den och ilsken verkar den, inte bra när man skall försöka sova. Mygg har jag klarat mig bra ifrån i sommar, kanske beroende på den elektriska myggskrämmare jag har igång. Fungerar bra. Möss har inte heller klampat omkring på golvet på länge, sådan kan irritera fruktansvärt när man drar täcket över huvudet och försöker sova. Allt frid och fröjd tills denna Messerschmitt dök upp igår. Nyss gav jag den en smäll med handen men den klarade sig även denna gång. Hoppas att den lugnar sig för nu söker jag mig till bingen. Midnatt närmar sig. God Natt!

Sådana upplyste hus och stuga en gång i tiden. Nu trycka vi på knappen.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »