Allehanda

Gran i provinshuvudstaden

Jag gjorde mig en tur till provinshuvudstaden idag. Fint före på pulsådern genom landskapet och mina medtrafikanter uppförde sig hyfsat. De körde med jämn och vinnande fart, 80+ vilket jag gillar. Inga fartdårar men inte heller några som släpade sig fram med ynkliga 70 km/h vilka man ibland träffar på och blir liggandes bakom därför att mötande trafik är tät och omkörningstillfällena är få.

På torget i staden stod en fin och präktig gran. Naturligtvis måste jag hiva fram min lilla fickkamera och ta en bild av skönheten. Först krånglade kameran och ville inte hitta det motivprogram jag önskade. Det ordnade sig och med kalla fingra knäppte jag ett par tre bilder.

Torget var ödsligt vid denna sena tid på eftermiddagen och även i köpladorna verkade kommersen att avta efter att det tidigare på dagen hade det varit full rusch; många firade klämdag och igår kom skatteåterbäringen.

vasa by night
Lätta snöflingor i luften och på god fot stod en ståtlig gran

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »