Allehanda

Förhoppningar om sommarminnen

Sommaren fortsätter med oförminskad styrka även om det inte var speciellt varmt igår kväll. Semestern närmar sig och idag har jag tagit ytterligare ett steg närmare ett av mina sommaräventyr som jag planerar. Jag tycker att det är viktigt att ha något mål och något spännande att se fram emot, speciellt på sommaren när man har semester, för tänk om de dyrbara semesterveckorna bara försvinner och inget upplevde jag och inget minns jag. Sommaren 2013, den bara gled förbi, vad hände?

Nej, några grejor har jag på gång så jag sitter inte med armarna i kors och väntar för då händer inget. Jag tycker att livet har lärt mig: skall man uppleva något så skall man ordna det själv. Jo, en sak kommer att hända utan min påverkan: jag kommer att få vara med på dopet när lille Frej blir döpt vid midsommartid. Frej, ja, det är namnet på min granne, fåraherdens son som såg dagens ljus i vår. Nu har alla tre gossarna i familjen namn efter nordiska gudar.

Har man sagt A borde man säga B men dagens aktivitet blir nog en hemlighet ganska länge skulle jag tro.

mosse
På väg till sommarstugan måste jag bara stanna och ta en bild av denna underbara mosse med sina vita blommor.
mossväxt
Kanske en närbild ger namnet på växten från någon av mina läsare.

 

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »