Upplevelser

Grillparty med regnstänk

Regn en stor del av dagen. Så kan det gå när sister Jane i Den Lyckliga Staden bjuder på grillparty. Istället för mys på terrassen blev det servering inomhus och eld i öppen spis. Också mycket njutbart! Laxen var gudomligt god, räksalladen  superb och vinet utsökt. En riktigt fin eftermiddag!

rökt lax
Nu är det kokta laxfläsket stekt!
fästing
Kissen Tiger hade en fästing som fordrade tre man för att ta bort.
andjakt
Andäktig andjakt
nelly
Nelly verkar lite vilsen

4 kommentarer

 • wesber

  Mmmm, lax är gott.Här är det regn och sol om vartannat. I torsdags var det så varmt så man kunde bada o idag är det kyligare. Augusti månad ut ska jag jobba sen har jag semester hela september. Sköööönt. Då går flyget till Halkidiki i Grekland och jag ska inte ägna jobbet en endaste tanke. Hälsa syrrorna när ni ses.

  • PJN

   Laxen var verkligen god, rökt i egen ugn. Regn igår men idag är det sol och ganska varmt så sommaren är inte slut än. Ha det skönt i Grekland och kör försiktigt så att du inte halk i diki för då blir det kanske ingen resa dit. 😉

  • PJN

   Ack ja, om jag det mindes. Kanske sister Jane läser detta och kan kommentera? Det är i alla fall något ganska långt och krångligt har jag för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *