Norrlandsresan

På min lilla safari runt om i mellersta Norrland de sista dagarna i juli spelade jag in ett antal videor som jag sedan har sammanställt till en YouTube-video. Allt från Norsjö i norr till Åreskutan i sydväst. Trots att jag tog en hel del video så tyckte jag ändå att jag hade för lite material att välja bland när jag klippte ihop en några minuters film. När jag är ute på resa tycker jag att jag tar jättemånga videos men när jag sedan skall klippa ihop så tycker jag att det inte finns tillräckligt att välja bland. På något konstigt sätt tror jag även att jag blivit av med film för jag har ingen film alls från t.ex. Vilhelmina vilket jag tycker är märkligt. Jag är ganska säker på att jag filmade åtminstone något där.

Hur som helst här kommer en del av min odyssé i Norrland i somras. Urkult kommer senare att få en egen video.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s