– 3 C men sången värmde

Första morgonen vi hade frost denna höst. Hela tre minusgrader uppenbarade sig på termometern när jag gluttade ut genom rutan i tidig otta. Nåja, annat var inte att vänta. Som värmande kompensation hörda jag ikväll denna fina sång av allas vår Krista Siegfrids: Can You See Me?  Sången är tillägnad hennes far som dog när hon var 15 år. Vacker och finstämd.

 

Annonser

4 reaktioner till “– 3 C men sången värmde”

    1. Ah så, de sjöng bra kidsen och Krista trivdes som fisken i vattnet. Jag brukar dock inte följa denna typ av program även om det finns många fina begåvningar. Sist jag följde något sådant var när Amanda Jenssen sjöng sig till en andra plats i, ja, var det Idol eller något sådant.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.