Allehanda

Höstdag

Idag har det varit en sådan riktigt fin höstdag att jag gärna var ute en god stund och donade lite. Nordan ruskade om de få löv som ännu är kvar på träden vilket gjorde att jag sökte efter min kära Helly Hansen-tröja. Jag tror jag skrivit om den tidigare, den som jag köpte för 30 år sedan och som fortfarande är i nästan toppskick. Bra för kalla dagar och tupplurar.

Löv räfsades, ved kapades och kördes in i uthuset och utemöblemanget ställdes även det i uthuset. Dock satt jag en sista gång i stolen och vilade lite i höstsolen. Det blir lätt många pauser när det är så fint väder och ett tag var jag höll jag nästan på att helt glömma vedkapningen för att istället ta ett litet strövtåg i skogen bredvid. Jag beslöt dock att vara ståndaktig och först sedan det planerade arbetet är klart så blir det skogsvandring en stund. Kameran skall naturligtvis vara med. Fullmåne är det också och den brukar jag försöka fånga så gott det går. Vi får se vad det blir för bilder.

ved
Kärra på kärra kärrades in
bo
Vem månne har byggt sig ett bo i min vedtrav?
lövräfsning
Flitiga jag.
skuggbild
En sist stund i stolen för att njuta av höstsolen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »