Allehanda

Elin

Jag kollade Idol häromkvällen. För att vara ärlig är det inte mitt programa numero uno men när en Pampas-bo deltar måste jag bara titta. TV4 har ett antal program, fullspäckat med reklam, som jag eventuellt strötittar på. Robinson, Bonde söker fru, Fångarna på fortet men det är inga program jag prickar in på kalendern. Jag har aldrig sett ett helt program av Robinson och Fångarna på fortet. Jag tycker att just dessa två program är för konstlade.

Undantag finns. När Amanda Jenssen blev tvåa i Idol följde jag med programmet varje avsnitt. Hon gjorde så stort intryck på mig i sitt första framträdande att jag följde henne till final. Bör det tilläggas att jag köpt hennes CD:n?

Ett annat undantag är Familjen Annorlunda, ett TV4 program jag utan större övertalning kan tänka mig att titta på. Icke att förglömma That´s 70th Show, en serie som jag sett de flesta avsnitt ett antal gånger. I bokhyllan finns också 180 avsnitt av serien på DVD ifall jag får svårartad  abstinens mellan varven.

Elin gjorde sitt bästa framträdande. Hon har utstrålning och scenvana. Att hon är ung förstärker bara hennes show. Heja, Elin.

 

Sister Jane behöver inte gå hungrig på tomten i höst

 

0 kommentarer

  • Monica Lindhe

    Kan bara hålla med. Förutom Elin tycker jag att Jay och Linda har det där lilla extra i år. Precis som Amanda J hade då.Skillnaden mellan Idol, Bonde söker fru och Fånarna på fortet är att i Idol sker en utveckling.

    • Chorizo

      Ja, det stämmer att det blir bättre vart efter. Kanske beroende på att de får mera tid och bättre möjligheter att förbereda sig. Men jag gillar inte alltid juryns ordval när de sågar en förhoppningsfull uppträdande. De kunde gott lämna bort en del elakheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »