Allehanda

Hoven Droven

Länge sedan jag haft någon musik från kommande Urkult men ikväll har jag äran att presentera Hoven Droven, det kända folkrockbandet som spelar med ös och känsla. Någon gång under festivalen i Näsåker kommer de att uppträda och nog skall det mycket ösregn till innan jag håller mig undan det uppträdandet. Hoven Droven kommer för övrigt också att uppträda på Kaustbyfestivalen lördagen en 12 juli så det finns chans att jag kommer att se dem två gånger detta år.

Jag gör annars mina anstalter och planerar inför Urkult med åtminstone en hotellbokning redan gjord. Nejdå, inte i Näsåker för där lär det nog inte finnas en enda liten hotellskrubb tillgänglig för vanligt folk men natten innan blir jag högst troligen tvungen att ta in på hotell i en närbelägen stad. Sister Jane från Den Lyckliga Staden ringde härom kvällen för att höra hur det står till med min förkylning och vad jag kunde läsa mellan raderna finns det en liten chans att jag i år kommer att få sällskap till Urkult.  Bara att hålla tummarna!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kV-wl7Gu8yU]

 

2 kommentarer

  • Erik Forsling

    Du vet att vaska fram bra musik, tack för det. Synd att det inte var en tvåtimmarskonsert! Men, man kan inte få allt. Klockan är mycket, och jag skall göra eljest innan sänggåendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »