Finns det liv finns det hopp

Trots att solen äntligen tittar fram, efter veckor av mer eller mindre gråväder, får jag ändå hålla mig inomhus det mesta av dagen skulle jag tro. Orsaken är att jag drabbats av en kraftig influensa med feber femte dagen i följd, jag som aldrig brukar ha feber i samband med förkylningar och liknande. Jag skall inte trötta era sinnen med detaljerat sjukdomsförlopp men den infernaliska hostan och tröttheten har hållit mig i bingen en stor del av dygnets timmar för att inte tala om att aptiten varit nästan lika med noll. Glädjande nog ger vågen ett klart utslag om detta. Inget så dåligt att det inte har något bra med sig också.

Tur är att sister Jane kunnat vara behjälplig med inköp av medicin och annat som behövs. Guld värd när man känner sig som en trasa! Tack sis!

Även besöken på hälsovårdscentralen har upplevts som positiva mitt i allt elände. Så väl jag blev omhändertagen och undersökt av både specialsköterska och läkare!

Jag ville bara ge en litet livstecken så att ni inte tror att jag har dött.

vårtecken
När jag igår tittade ut genom fönstret såg jag dessa små glädjespridare på väg upp. Rekordtidiga. Jag blev tvungen att smyga mig ut och ta en bild.

Annonser

6 reaktioner till “Finns det liv finns det hopp”

  1. Jag tror också att det handlar om vila och att det tar tid. Konditionen är kass för vid minsta ansträngning flåsar jag som en….. en… en häst? Vet inte varifrån ordet kom.

   Gilla

 1. Tror jag kommer med en flaska svartvinbärssaft i morgon, så att du slipper den eländiga hostan också.

  Gilla

 2. Här ligger också folk däckade i något influensa-aktigt med hög feber och besvärlig ihållande hosta. Det verkar som en riktig epidemi just nu. Krya på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.