Allehanda

You Tube, en höstack

I måndags laddade jag upp en video på You Tube. En video med korta glimtar från Urkult senaste sommar. Som ett slags smakprov på vad Urkult är. Denna video, Urkult 2014 Mix, är bara 3 min. och 26 sek. lång vilket gör den till en av de kortare och kanske mer njutbar för den oinvigde. Sammanlagt har jag laddat upp 6 videos från Urkult 2014 varav en är 25 minuter lång.

Det mesta av originalljudet på senaste videon är ersatt med modernt dunka-dunka för att få en slags helhet bland alla korta klipp.

I måndags laddade jag upp den och fram till igår kväll fredag hade inte en enda själ varit och tittat på videon! Själv tycker jag att den är riktigt bra men det räcker inte för att folk skall börja titta på videon. You Tube är så stort och nya uppladdningar är så många att min lilla video är som en nål i en höstack. För att någon alls skall börja se den måste jag saluföra den. Det är den enkla sanningen. Så här på bloggen kommer nu en första push. Håll till godo!

Det finns också en spellista med alla mina videos från Urkult 2014 för den som kan tänka sig att se festivalen som jag fångat den. 67 minuter lång.

[youtube=http://youtu.be/b1XUln3WO14]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »