Resor,  Upplevelser

Snöbygge

En kort uppdatering, för ni vill naturligtvis veta vem som vann snöskulpturtävlingen i Umeå? Jo, Vinnare blev lag Apelsin med skulpturen ”Go Green Like Me You Must”. Jag kunde gissa det för det var en mycket skickligt gjord skulptur med både detaljrikedom och finess. Figuren är en kändis men mycket mera än så vet jag inte om denna film- eller TV-kändis. Kanske någon annan vet?

Själv röstade jag på laget Familjen med sitt snöverk Brobygge. Jag kom att prata en del med en i det laget och jag gillade annars den strama skulpturen. Aktuell med tanke på att det är bättre att bygga broar än murar.

brobygge-i-umea-2017-02-11-021
Så här blev Brobygge i färdigt tillstånd
umea-2017-02-11-048
Vinnaren ”Go Green Like Me You Must”
umea-2017-02-11-049
Närstudie av vinnarskulpturen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »