Allehanda

Lite tidigare

Senaste tid har det blivit lite glest mellan inläggen. Inte så att jag inte haft något att skriva men saken är den att jag har börjat gå till sängs lite tidigare på kvällen. Varför vet jag inte, jag har bara varit trött. Det kan hända att det är min axel som bråkar och kräver mera vila. Inläggen på bloggen brukar jag skriva ganska sent, oftast mellan elva och tolv på kvällen och jag har liksom inte kommit in i ny rutin med den sysslan.

Gräsklipparen fick jag i alla fall igång ikväll. Gräset var dock för fuktigt för att det skulle bli något mera omfattande klippande första kvällen. Väderprognosen ser inte heller alltför lovande ut. Var är värmen? Maj 2015, en förlorad månad?

Svalorna har dock kommit och redan har de hunnit släppa en bomb på Brunte. De flygande terroristerna! Nere på åkern håller en samling gäss hov. De kommer inseglande som stora flygplan under ampert trumpetande och landar bland sina gelikar som går och snattrar om ditten och datten. Jag undrar vad de pratar om. Kanske att detta väder passar dem utmärkt? Egentligen mig också för myggen har inte synts till på allvar ännu. Alltid något!

grågäss
Där går de och mumsar, språkar med varandra och kanske flörtar med en favorit.

 

0 kommentarer

    • PJ

      Oj, det är inte så fina utsikter. Jag hatar mygg på natten när jag skall sova. Som tur är har jag en myggvakt att sätta i eluttaget och den fungerar bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »