Allehanda

Sena bestyr och tidiga

Slåttade idag blombänken från gammal växtlighet som blev kvar i höstas av någon anledning. Man kan säga att jag är tidig med lien eller ovanligt sen. Men det bör göras; snart tittar ny grönska och nya blommor fram. Förde fönsterljusstaken från i julas upp på vinden där den får vila till december. Julen varar fram till påska, sägs det. Lyfte sparkstöttingen till sommarförvaring så att inte står i vägen och skräpar. Har slutat mata småfåglarna, de får skaffa sig maten själva nu. Såg en grupp galande svanar som flög mot norr och ett halvt dussin kajor som var ute för att se om skorstenarna är klara för nya kullar. De kommer att bli besvikna. Det skall jag se till!

Kort sagt, jag är klar för våren!

På det spelar vi en låt som jag tycker mycket om. Yrsnö med gruppen Rim. Vem vet, kanske vi ännu får en omgång yrsnö innan våren behagar schasa kung Bore långt upp i norr?

[youtube=https://youtu.be/KjG_ycmD8uQ]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *