Allehanda

Säg din mening!

Jag har i tankarna att fräscha upp bloggen något. Ny bild i headern hör till med jämna mellanrum och jag tyckte att det nu var hög tid med en vinterbild innan vintern snart är slut.

Men jag har tänkt lite mera än så. Frågan inställer sig, vad vill ni läsa om? Jag har lagt märke till att vissa saker engagerar mera än andra och nu vill jag ge er tillfälle att helt anonymt pricka för ett eller fler alternativ i den lista jag presenterar här under. Eller så lägger ni själva till eget alternativ i slutet av listan. Det går också.

Jag vet inte hur flitiga ni är med att utnyttja de olika sökmöjligheter som finns till höger om texten? Redan att skriva in sökord i ”Sök i min blogg” kan ge en hel del intressant. Ett annat sätt är att välja en kategori i ”Mina kategorier”. Där finns nu hela 37 kategorier men det anser jag är för många så de kommer att kraftigt att beskäras. Eventuellt blir jag tvungen att gå genom alla 1598 inlägg som bloggen har och kolla så att inläggen ligger i något så när rätt kategori. Det tar tid.

Mera åtgärder för bloggen finns på kommande men tills vidare vore det snällt om ni prickar i vad ni gillar mest att läsa om. Alternativen motsvarar också de nya kategorierna på ett ungefär. Tack för er medverkan!
(Glöm inte att tryck på Vote-knappen! ”View results” visar ställningen)

[polldaddy poll=9936079]

Eller vill ni rent ut sagt läsa om mat? Där måste jag göra er lite besviken. Något mera avancerat på matfronten kan jag inte lova men en bild från Churros-boden på Jokkomokk marknaden  kan jag visa. Eller bör man äta Churros i Spanien för att få den rätta känslan?

 

2 kommentarer

  • Wesber

    Vilken fin bild du har lagt upp( där högst upp), där efter den vägen har jag och syrran dragit gummihjulakärran många gånger för att hämta dricksvatten ur källan längre upp. Till sist fick vi vatten indraget och slapp slitet Minns att katten alltid följde efter oss och väntade i diket tills vi kom tillbaka nerför backen. Och vi smög förbi när du hade din kompis Erik K där, honom var vi lite rädda för, varför vet jag inte.

    • PJ

      Det var många från byn som hämtade vatten i källan invid landsvägen en gång i tiden. Egentligen finns det tre källor där, ganska nära varandra. Ha, ha, det visste jag inte att Erik hade sådan respekt med sig. Ibland var han lite vidlyftig men annars nog en snäll grabb. Och han lyckades ju väl i livet efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »