Allehanda

Dopp med brrrr

Vad gör man inte för att ha något att skriva om i blogg och FB? Som att ikväll kasta sig i den kalla böljan den blå. Så illa var det nu inte men tanken slog mig. Efter att jag tvättat båten på utsidan satte jag mig på verandan och njöt av kvällssolen. Riktigt varmt blev det eftersom det var lä för vinden. Tanken föll mig in att känna på vattnet i strandkanten. Inte kändes det speciellt kallt så visst skulle jag våga doppa stortån? Och jag kunde ju alltid avbryta ifall jag fegade ur. Det fanns ingen annan på plats som kunde håna mig.

Nog gick det bra att kasta sig i vattnet men visst var det kallt. Inte simmade jag heller någon längre sträcka men jag var i alla fall ut och blötte håret. Men när jag kom upp kändes det att minsann att sommarvärmen ännu saknades. Isande kallt trots solen. Det var nog bara en 12-15 grader i luften skulle jag tro.

Nästa gång eldas bastun och då blir det säkert mera angenämt. Sommaren är här även om den ikväll hällde istärningar i badbyxorna.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »