Allehanda

On Air

Detta med att blogga, det har sina sidor. Ibland får man en Award och då skall man svara på frågor eller göra något annat hyss och skicka det vidare. Min niece Christina förärade mig en sådan, något jag varit med om tidigare om jag inte minns helt fel. Låt gå även för denna gång men så är det den sista.

Varför började du blogga? Därför att jag kände mig som en radiosändare och bara ville stråla ut mina vågor. Ibland blir det mest dösnack och pausmusik, ibland kan det bli ett scoop. Kanske det är mest knaster och fading men någonstans finns min signal i cyberrymden.

Vilka bloggar följer du? Jag lyssnar och zappar runt i hela världen men någon lokalsändare finns i närheten, andra befinner sig längre bort i landskapet och så finns det en del internationella utsändningar från andra sidan havet som jag rattar in. Någon är tysk, en annan är engelsk, de flesta är svenska. Men alla sänder de ut sina program och sin egen musik som jag lyssnar till. Någon gång somnar jag, ibland får jag mig ett gott skratt eller något tänkvärt att grunna på.

Favoritfärger? Eterns vågor är osynliga därför då blir det inga favoritfärger. Men, ser jag en andhane med vackert grönt på sitt huvud, då tänker jag, på en kudde med den färgen vill jag vila mitt huvud medan jag lyssnar till väderleksrapporter i min gamla Riviera. Jo, väderleken förekommer ofta i bloggar.

Favoritfilm? Radio Days? Öh…

Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför? Brasilien, därför att där finns så många radiostationer.

Det var det. Nu skall jag lyssna på en radioföljetong med Clara som viktig huvudrollsinnehavare. Få se vilka äventyr hon och hennes regissör, Fru Ur, varit ut på idag? Jag höll på att skriva fröken Ur, ity så hette hon förr.

På denna apparat hör jag alla mina bloggar

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.