Allehanda

Många äro kallade, en blev bokmärkt

Jag har roat mig de senaste dagarna med att kolla de bloggar som är nominerade till det finlandssvenska bloggpriset 2010. Nominerad medelbloggare är kvinna, uppdaterar ofta, skriver korta inlägg, tema mamma- hemmablogg är populärt, många bilder och finns ofta på ratata.fi. En enda blogg från bloggen.fi finns med vilket kan tyckas märkligt. En blogg fann jag så intressant att jag bokmärkte den.

Skall jag gissa vem som blir Årets blogg är det Guldkanter i vardagen. Några andra bloggar jag vill nämna är:
Basses bästa som har serietecknandet som tema.
Baka baka liten kaka har bakning av kakor som ämne. Visserligen är jag inget kakmonster men bilderna på de färdiga kakorna är fantastiska.
Mögel som frossar i möglandets märkvärdiga konst. Är man inte alltför kräsen kan man gott studera de konstverk som här framvisas.

Den blogg som jag ger full poäng och bokmärker är En mysfabos bekännelser. Bloggen har korta, rappa inlägg med diverse fyndiga iakttagelser och funderingar.

 

Innevånare i Vasa skådar ut

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »