Allehanda

En dag utan solbränna

En verkligt slö dag trots sol ute. Jag fastnade framför datorn och skanner i hembygdsforskningsärenden och kom inte loss. Ett intressant ämne som trots allt passar bättre för regniga höstdagar. Det är  ett detektivarbete som kan fordra många timmars arbete innan man kommer fram till klarhet. Men vad då, det är fortfarande semester och jag kan göra vad jag vill. Idag blev det forskning, imorgon blir det buskröjning och i övermorgon blir det en spännande utfärd.

Som avslutning på dagen blev det TV. Ett program om insekter (visste ni att fjärilar kan flyga tusentals kilometrar till sitt vinterboställe?) och ett program som heter ”Bo med de döda” på Kunskapskanalen avrundar den slöa dagen. Jag tror bestämt att det är dags att börja jobba igen.

Ingång till Pere Lachaise kyrkogården i Paris. Också en slags de dödas stad.
På motsatt sida av gatan fanns detta hus. Såg ganska dött och slött ut. Man kan undra vem som bor där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »