Allehanda

Kortfattad rapport

Slutet av maj månad. Jag hoppas verkligen att sommaren blir bättre än vad maj presterat. Enligt väderleksrapporter att döma kanske sommaren ändå lurar runt hörnet. Om vi bara klarar järnnätterna i början på juni. Någon värmebölja lär vi dock inte frukta.

Mitt krig med kajorna fortsätter. Idag hittade jag en fågelunge död vid uthuset. Troligtvis förolyckad eller utkastad ur boet. När jag inspekterade den olyckliga dök ett antal kajor upp ovanför mitt huvud; svävande och skrikande sina läten. De visste att vad som hänt och frågade vad jag där hade att göra. Den sociala gemenskapen måste vara stark bland kajor.

En liten rundtur med Brunte ikväll. Den första glassen för säsongen avnjöts vid sundet!

glass
Sommarens första glass. Choklad- och apelsinsmak.
får 2015
Min granne fåraherdens får har fått fritt fram i det gröna.
båthusen
Två av båthusen vid en av byns hamnar.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »