Allehanda

En dag på sjö och skär

Dags att lägga upp en egengjord video. Det blir en kort stund med klipp från utflykten till Mickelsörarna senaste torsdag.

Sommartid rör sig ganska mycket folk runt öarna men senhöst och vinter torde det vara mera tunnsått. Det är då jag skulle vilja prova på att bo där ute en månad eller två. Att få uppleva ödsligheten ena dagen och rytande storm nästa dag. Vackra solnedgångar och dimman som rullar in från havet, naturens skiftningar. Det vore också en utmaning för en själv. Skulle jag klara av det eller skulle jag börja klättra på väggarna redan efter en vecka? Jag tror inte det; det vore ett sätt att växla tempo och kanske komma iland som en människa med nya tankar och rensat sinne.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ysBJQ0DlVEU]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.