På resa

Som synes av rubriken så är jag denna kväll på resande fot. Ett par flygplatsbyten görs innan jag når mitt resmål i morgon bitti. Just nu befinner jag mig på Heathrow i London och väntar på att gaten skall öppna. Det får jag nog göra en stund till. Kanske det blir något drick- och ätbart innan dess.

Vart jag är på väg håller jag lite hemligt ännu för de flesta som läser denna blogg, det hör liksom till. Lite halster får jag väl bjuda? Så mycket kan jag säga att jag besökt landet tidigare och det var en fin upplevelse då. Denna gång blir det utökade aktiviteter.

VW
Vilken riksdagsman eller -kvinna har parkerat här på flygplatsen i provinshuvudstaden?
vila för resenär
Samma flygplats har rustat upp och installerat lite annorlunda möbler. Ett bra initiativ!
vila
På huvudstadens flygplats är det lite mera modernt men inte så dumt det heller.
Annonser

6 reaktioner till “På resa”

 1. Då kanske du har suttit o väntat bredvid min son och hans en kompis, dom har varit i London och skulle åka hem igår den 14/9 . Ha en TREVLIG RESA

  Gilla

 2. Spännande! Vart är du tro på väg? Så originellt med gungstolar på flygplatsen. Vem har kommit på den briljanta idén? Det skulle passa mig perfekt att sitta och smågunga lite innan flygfärd. Jag brukar vara lite nervig innan det ska bära iväg, att gunga skulle nog lugna.

  Gilla

  1. Vi får i nästa inlägg om jag avslöjar var jag är. 😉
   Vems idén smed gungstolarna är vet jag inte men en annorlunda viloplats för resande fot är det onekligen. Säkert också lugnande.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.