Resor

På resa

Som synes av rubriken så är jag denna kväll på resande fot. Ett par flygplatsbyten görs innan jag når mitt resmål i morgon bitti. Just nu befinner jag mig på Heathrow i London och väntar på att gaten skall öppna. Det får jag nog göra en stund till. Kanske det blir något drick- och ätbart innan dess.

Vart jag är på väg håller jag lite hemligt ännu för de flesta som läser denna blogg, det hör liksom till. Lite halster får jag väl bjuda? Så mycket kan jag säga att jag besökt landet tidigare och det var en fin upplevelse då. Denna gång blir det utökade aktiviteter.

VW
Vilken riksdagsman eller -kvinna har parkerat här på flygplatsen i provinshuvudstaden?
vila för resenär
Samma flygplats har rustat upp och installerat lite annorlunda möbler. Ett bra initiativ!
vila
På huvudstadens flygplats är det lite mera modernt men inte så dumt det heller.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »