Allehanda

Om Malmö, en podcast

Ikväll snubblade jag över en blogg med podcast som behandlar om ”arkitektur, stadens utveckling och hela arbetet med att skrapa lite på fasaden”. Bloggen heter Staden och verkar ha en hel del intressanta inlägg inkl. podcast. Ikväll har jag lyssnat på ”Malmö – socialdemokratins många ansikten”. Intressant! Framför allt för att den handlar om just Malmö och hur staden utvecklas på gott och ont. Jag kom för första gången till Malmö i maj 1975 och känner därför till en del av det som omtalas i podcasten. Därtill hade jag under 1970-talet kontakt med den gamla stammen och kunde få historier till livs om hur det var förr i världen. Hur det var i Malmö och Skåne.

Malmö-1
Ett bygge i Malmö
Malmö-2
Mycket har rivits i Malmö men något finns bevarat
Malmö-3
En del av ett bostadshus i Malmö. Vilket?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *