Allehanda

En lång, het sommar

Efter ett ganska intensivt bloggande ser det nu ut att sina i flödet från backen. I morgon börjar jag åter jobba efter en semester nästan ända från midsommar. Då blir det mindre tid och ork till skriverier och även en händelsefattigare tillvaro att skriv om. Å andra sidan, kan man konsten så går även den grå vardagen att beskriva på ett intressant sätt.

5 fina veckor har jag haft. Resa i västerled, med fortsatt soligt och varmt en stor del av resterande semester i hemknutarna. Vad mera kan man begära?  Jo visst finns det mera på önskelistan. Människan blir aldrig helt nöjd. Men summerat är jag ändå nöjd med min semester.

Jag hade en hel del projekt jag skulle utföra under min semester och nästan inget har jag gjort! Ne, jag haft semester och latat bort en stor del av tiden. Konstigt nog känner jag ingen skuld över det. Kan det bero på värmen?

I vintras var det arbetsplatsmöte i saltgruvan och då frågade en av cheferna hur vi såg på framtiden. Jag vet inte varför men jag kände mig manad att upphäva min röst. ”Det kommer att bli en lång, het sommar” sa jag. Då kunde jag inte veta hur rätt jag skulle få.

Hett under pälsen i sommmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »