Saker

Juthbacka marknad avlöpte denna helg. Prylar, prylar och åter saker till försäljning. Landets största loppis. Jag gjorde ett besök idag på förmiddagen.

Jag ordar inte mycket om detta utan visar istället ett gäng bilder som jag fångade i min kamera.

Jo, ovanligt lite folk tyckte jag. Bara en enda bekant som jag såg och pratade med, Kiwi. Och en bloggerska som jag hälsade på som hastigast. Hon studerar i Umeå och hennes blogg brukar jag läsa, nämligen Felicias Mode. Hon blev nog lite paff tyckte jag mig se. Kul att se henne live.

Nu blir det bilder!


Felicias Mode

Tratt men inte kantarell
Färggrant 
Möte i vaggan
Komplett studio
Koppar men inte metall
Kul med kulor
Enögda Nalle blev visst trött. För mycket honung i spriten?
Glada gänget
Stora krocken!
Violetta Buick. Vem är hon? 
Vem vinner i öknen? 
Till sist Kiwis höga Dodge.
Annonser

6 reaktioner till “Saker”

 1. Saker, saker, saker, eller pryttlar, som Kära K. brukar säga, det har jag gott om. Så gott om att jag nog egentligen kan starta en egen loppis – som dö´städning, typ. Men mycket är onekligen rent skräp också, skräp som jag har en personlig, eller känslomässig, relation till. Det kallas affektionsvärde. Det ekonomiska värdet är det sämre ställt med, men många bäckar små …

  Gilla

  1. De flesta har för mycket prylar, vissa har förstånd att göra sig av med de mest onyttiga dammsamlarna. Själv har jag planer på att gå genom min samling av diverse saker och ting och kanske göra en slant på saken. Som sagt, många bäckar små…

   Gilla

  1. Laxsoppa? Var serverades den? Kanske i restaurangen? Själv nöjde jag mig med två korvar som smakade så där. Ingen höjdare direkt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.