Allehanda

62 cent

Här sitter jag med tidernas leksak, en ny mobiltelefon, som pockar på all min uppmärksamhet. Men kan jag testa den, surfa på nätet med den, undersöka alla möjliga och möjliga inställningar som den har, kan jag ömt smeka dess skal i frosty metal? Nej, nej och åter nej. Först när jag hittat 62 cent kan jag lugna ned mig och koppla av med mitt nya sällskap.

För samtidigt sitter jag med ett bokslut som helst skall vara klart denna helg. Allt är frid och fröjd men 62 cent fattas i en post! Hur jag än kollar och vrider och vänder på siffrorna fattas dessa få sekiner! Jag fick igår hjälp med saken av sister Jane, som är proffs, och mycket blev då klart men icke dessa stackars centar som är på villovägar. Har ni sett 62 cent som yrar omkring i landskapet kan ni väl tips mig? Det kan nämligen vara just dessa rymlingar som tillhör bokslutet som jag tragglar med. Jag sliter i förtvivlan mitt hår!

Ensam nalle såg vilsen ut på Gustav Adolfs torg i Malmö. Var även han på rymmen?

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »