Allehanda

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ikväll är jag supertrött trots att klockan inte ens är tio. När elden falnat så skjuter jag spjället och kryper till kojs så fort som möjligt. Förresten märkligt uttryck ”krypa till kojs”. Använder man då fyrahjulsdriften för att äntra bingen och varför?

Det har hänt sig att jag somnat vid datorn när jag skulle skriva något. Kanske ett blogginlägg eller några andra viktiga noteringar.  Jag var säkert trött och ville vila mitt huvud för en kort stund mot min arm på skrivbordet och bara sluta ögonen. När jag en stund senare vaknar till liv är skärmen fylld med bokstaven m. Sida upp och sida ned med denna bokstav som sprungit iväg medan ett finger vilat på m-tangent under min tupplur. Det var inte bokstaven z som man kanske skulle tro.

Nelli ser minsann inte trött ut på denna bild men annars var hon kvällstrött. Kanske det smittat?

4 kommentarer

 • Annepauline

  Hahaaa, så kan det gå när John Blund slår till mitt i allt!
  Nelli verkar vara en kul hund, det är inte en så väldigt vanlig ras. Håller hon på och ”vallar” mycket eller rasen kanske inte alls är vallhundar längre?

  • Chorizo

   Nu är det inte min hund så jag känner inte till så mycket om rasen men hon ville göra saker. Bl.a. springa efter bilar och va aktiv. Hon lade sig också platt ned på marken och liksom kröp ihop och spanade när hon såg något främmande på håll. Det har jag också sett vallhundar göra, så vem vet.

  • Chorizo

   En tanke slog mig: tänk om alla m tog slog slut för att jag sovit bort dem alla. Hemska tanke, då fick vi ingen sommar och ingen memma. Nåja, det sist gör inget, jag gillar inte memma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »