September, dag 1

Jag ser att jag varit flitig bloggskrivare senaste månad, augusti. Bara några få luckor finns det i kalendern när jag låtit bli tangenterna. Jag har skrivit vad som fallit mig in, så även detta inlägg, även om kort. Det finns några kommentatorer, keep on, kommentarer uppskattas även om jag inte förstår alla.

Dagens händelser placera sig tidsmässigt på eftermiddagen. En bild säger mera än tusen ord, sägs det, låt oss bliga och begrunda. Utflykt i syd…

Det var inte meningen att åka med men det bara blev så
Kraftkälla passerades, omstridd trots att den är förnyelsebar. Framtid eller mardröm? Harri vet varken ut eller in.
Blå upplevelse
Väg med böj till vänster och över bro
Annonser

4 reaktioner till “September, dag 1”

 1. Hunden gör mig förbryllad, pumi (fast öronen stämmer inte), pudel eller Bichon Frisé …. eller? Vindkraft – du som åkte i Ådalen i somras, såg du vindkraftverken där?

  Gilla

  1. Hunden var en kort bekantskap, den sprang vid sidan av bilen och när jag öppnade dörren kröp den in till min passagerare. Ras vet jag ej, inte ens namnet.

   Jag såg en del vindkraftverk men jag menar att de var närmare kusten, de jag såg. Överhuvudtaget är vindkraften betydligt mera utbyggde i kungariket än i republiken men det finns planer. Själv vet jag inte hur jag förhåller mig till denna energiform. Man vill kanske inte gärna ha dem alltför nära på samtidigt som vi behöver denna förnyelsebara, rena energi.

   Gilla

 2. Jag tänkte först att nu har du tagit med dig ett lamm i bilen men kom på att nog är det en lammliknande hund.Vackra bilder allihop!

  Gilla

  1. Nej då, inget lamm men nog en pigg voffse. Den ville gärna åka med men vi vände och förpassade den bakom stängd dörr. Den var specialist på att öppna dörrar så de måste vara ordentligt låsta.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.