Allehanda

En tur bland kobbar och skär

Igår gjorde nästgårdssvåger och jag en liten tur med hans båt och naturligtvis måste jag filma och fota lite. Vi åkte förbi en udde (Kalotskat) där det ofta är besvärliga vågor så det gick inte att hålla kameran helt stilla. Tur att den inte flög till sjöss för ett tag krängde båten rätt bra. Därtill började det regna men det var en fin tur ändå. Vi tittade lite på alla villor som finns längs stränderna; både koja och slott finns det. Vi har nog en fin skärgård här och konstigt är det inte att stadsborna vill ut till detta paradis där de har sina villor, vissa riktiga skrytbyggen, andra mera jordnära.

Hmm, borde jag kanske lägga ut min båt denna sommar, något jag inte har gjort på flera år trots att jag bor i skärgården.

 

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »