Resor,  Urkult

Rapport från Urkult

Det blir ingen lång rapport för det är varmt i tältet, som i bastun. Jag måste också spara ström så att jag kan surfa det mest nödvändiga under hela Urkult. Det ännu en hel dag kvar innan det blir uppbrott på söndagsmorgonen.

Urkult är så bra och underbart som jag trodde. Människorna är så vänliga och öppna, musiken är bra även om det är mycket som jag inte känner till, naturen helt fantastisk och vädret bästa möjliga. Sol och i morgon lovas + 26 grader. Sista natten var dock kall så det var tur att jag hade bra sovsäck.

Idag såg jag Crash Nomada som verkligen bjöd på ös och folket dansade som galna.  Eldnatten igår kväll var mycket fin och jag kom inte i säng förrän efter kl. 02.

Mycket finns det att berätta men jag får återkomma när jag kommit hem. Hoppas att jag minns det mesta då. Jag träffade också Jonna och hennes Michael mitt i natten. Jag trodde inte annars att jag skulle se dem för det finns då mycket folk här. Det var hennes röst som jag kände igen, annars hade jag nog missat dem.

Nu blir det en liten tupplur, om jag nu kan sova i det varma tältet. Sedan blir det lite vin innan jag återbeger mig till festivalområdet för ännu en, förhoppningsvis,  fin kväll.

dawda jobarteh
Dawda Jobarteh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *