Varthän, varthän?

Jag brukar alltid ha en resa i pipelinen men nu är det ganska tomt där vilket är ovanligt. Visst har jag mina drömresor i bakhuvudet med Peru och Machu Picchu högst upp på listan men den är en ganska dyr och omfattande resa så just nu är inte den aktuell. Sista resan gick till Amsterdam men efter det stannade reseplanerandet av om man bortser från en resa till Umeå senare i höst. Därför tänkte jag införa en omröstning bland er bloggläsare om vilken resa ni anser jag borde satsa på nästa gång.  Jag tar med några som ligger mig varmt om hjärtat men mest intresserad är jag av nya förslag. Kommer ni med förslag bör det vara inom Europa denna gång och helst inte charterresa. Markera då Other längst ned, skriv vilket resmål ni föreslår och klicka på Vote. Det behöver inte heller vara en resa långt borta, det går lika bra med en resa i republiken eller i Norrland.

Äsch, det här var ju dumt och fungerar inte riktigt som jag tänkt. Jag testade själv att välja Other och skrev in Reykjavik men det kom inte fram utan noterades bara som en rösta på Other. Istället får ni gärna kommentera på vanligt sätt och ge förslag.

älgört
Titta, älgörten (eller älggräset) blommar igen!
Annonser

9 reaktioner till “Varthän, varthän?”

 1. Berlin har jag varit i och det är en fantastisk stad. Prag ska vara fantastisk också och jag skulle gärna vilja åka dit, och till Wien också.
  Dina övriga förslag har jag inte funderat så mycket över tidigare.
  Ett ”övrigt” från mig? Vet faktiskt inte. Bayern? Och då tänker jag inte så mycket på München utan mer en bit upp i Alperna.

  Gilla

  1. Tja, varför inte ett tyskspråkigt land. Jag har ju hyfsade kunskaper i tyska.
   Berlin har jag besökt tidigare och också tjuvåkt metron där. Därtill var jag nödd och tvungen!

   Gilla

  1. Tycker du? Jag ser det inte som ett problem utan som en utmaning. Något smultronställe i Europa har väl du också som du kan tipsa om? Det behöver inte alls vara långt borta.

   Gilla

 2. hittills har jag haft varken tid och/eller råd att resa runt som du gör…kanske i mitt nästa liv…skaget (skaiji) är väl ett smultronställe gott som något

  Gilla

  1. Visst, Skaget är en pärla men dit är jag så ofta. Jag funderar på något nytt. På tal om Skaget, ett ställe som jag inte besökt och som ligger ganska nära är Köklot och Norrskat. Dit borde jag åka nu när höstskruden är som vackrast.

   Gilla

 3. skulle jag ha hälsan kvar och tid, så är nog dagens reportage på sista sidan i VBL (150913) ett mycket starkt alternativ, naturen intresserar nog mest, eller vandring i Österrike eller Schweiz, konst och museer och konstig musik skiter jag fullständigt i …Stenarna på Köklot och Norrskat är ganska lik stenarna i Skaget…

  Gilla

  1. Ninna var ju inne på det också, en bit upp i Alperna. Jag prövade lite på att fjällvandra i somras och det var riktigt kul så vem vet om jag bara får sällskap för det är nog något som man inte bör göra ensam. Speciellt som jag är nybörjare.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.