Att vika en skjorta

Ibland måste man städa, klippa gräsmattan, skotta snön, tvätta kläder. Nödvändiga saker men inte är det något jag direkt älskar. Idag har jag kört två tvättar och när jag skulle sortera och vika tvätten efter torkning i det fina vädret gjorde jag det, konstigt nog, med förväntan. Jag har sett en video där man lär ut hur man snabbt, under två sekunder, viker en t-shirt eller kortärmad skjorta. Det såg så enkelt ut, nästan som trolleri. Jag blev tvungen att prova och visst, det fungerade. Rätt snyggt blev det också. Hur vet jag inte men det fungerar. Titta videon och prova!

 

Annonser

2 reaktioner till “Att vika en skjorta”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.