Allehanda

Bloggtystnad?

Nu är det risk att det blir tystnad någon dag på denna blogg. Jag är nämligen på väg till Urkult och där blir förmodligen inget mästerverk skrivet. Förhållandena är sådana och jag åker inte till Urkult för att skriva blogg. Där finns så mycket annat att göra så tiden räcker knappt till. Sömnbrist brukar det bli.

Desto mera material samlar jag och främst då bilder och kanske en och annan videosnutt. Festivalfotograf även i år.

Vädret? Jo, där har meterologerna skärpt sig och lovar bra och varmt väder. Inte för varmt utan lagom (+20  till +27 C) och regnet verkar hålla sig borta. Det blir riktigt bra, skall ni se!

Ifjol var det annat när prognoserna lovade regn nästan varje dag. Det kom en liten skur på lördagskvällen, det var allt, förutom att det var ruskigt kallt. Ifjol.

Istället är det så torrt i markerna i år att den traditionella eldshowen vid midnatt på torsdag blir utan eld och artisterna får ty sig till modernare medel. Spännande att se vad det blir.

Jag får återkomma längre fram men på Instagram kommer jag förmodligen att skicka upp ett och annat foto eller videoklipp så håll utkik där.
https://www.instagram.com/perjohannylund/

Vid Wasalines färjeterminal i Vasa var det så varmt att Mustangen måste ha öppen motorhuv trots att den stod stilla. Vackert  ljud hade den! Sedan körde jag om den på väg söderut.

Ingen sjöutsikt denna gång. Istället får jag glo på Ting1  halvvägs bort och ett kyrktorn vid horisonten. Vad konstverket i förgrunden heter vet jag inte.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »