Allehanda

Hissnande problem

På resa kan det  ibland säker hända som komplicerar tillvaron. Kortet till hotellrummet t.ex. Jo, jag kom in på mitt rum utan större problem och även ut. Det som krånglade var de fyra hissarna. För att få åka hiss måste man föra in rumskortet i en läsare, dra ut det och trycka på knappen till önskad våning. Inget hände, inte ens ett ynka pip. Det första dygnet åkte jag med andra som fick sitt kort att fungera.

Andra dagen tröttnade jag och begärde hjälp i receptionen. De programmerade om kortet och påpekade samtidigt att jag inte fick ha kortet och mobiltelefonen i samma ficka. Kortet är en känslig tingest och kan ta skada av den lilla manicken som förmedlar min röst och åsikt. De har inte legat i samma ficka men nästgårds kan man säga.

Nu fungerar kortet igen och jag slipper känna mig som ett fån varje gång jag skall åka hiss.

Gideoniterna erbjuder kvällsläsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »