Allehanda

Reflektioner

Något jag lagt märke till; i Toronto är det inte grön gubbe när man får korsa gatan utan vit. I Toronto väntar de flesta på vit gubbe innan de korsar gatan, i New York kollar folk trafiken och sticker iväg när det är ”grönt”. I alla fall betydligt fler. Snowman finns också här i The Big Apple.

I Toronto med omnejd är vattennivån i toalettstolen högre än vad jag är van vid. Kanske de har större sittanordning på ”tuppen” i Canada? Tuppen på mitt hotell i New York är mindre men är lite mera utrustad. Bl.a. finns fin morgonrock för den som så önskar och fina produkter för att hålla min lekamen fräsch och väldoftande. Det kan behövas flitigt duschande här, så hett som det är. Inte visste jag att de har utebastu i NY.

Ursäkta en ovetande; är Cali bra???

[slideshow]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »