Allehanda

Spontan

Ibland är jag så spontan att jag förvånar mig själv. Andra gånger är jag avvaktande och fundersam. Idag var jag i alla fall spontan.

Efter slitet i Saltgruvan besökte jag kyrkbyns matvaruaffär, Livsmedel kallad kort och gott. Jag skulle just plocka åt mig en wienermunk när det dök upp ett bekant ansikte. Träffar man bekanta säger man väl hej? Saken är den att jag aldrig tidigare träffat denna människa som ändå är så bekant genom sin blogg.

Hon svarade Hej men såg något förvånad ut. Vem denna gubbe vara?

Det kunde hon inte veta men jag visste att hon var Ida med rötter i kommunens mylla och skriver regelbundet på sin blogg Magiskt men tragiskt. Jag förklarade vem jag var och hon kände också till att jag ibland kommenterar på hennes blogg. Hon var på semester, annars finns hon i kungariket och har jag inte helt fel bor hon nu högt uppe i svenska Lappland tillsammans med sin same. Kanske det var han som var tillsammans med henne men jag kom mig aldrig för att fråga och inleda något djupare samtal. Så spontan var jag inte idag.  Kanske det berodde på att jag var ovanligt trött; känt mig som en trasa hela eftermiddagen. Kul i alla fall att växla några ord IRL med en bloggbekant.

tess café
Detta är nog det närmaste vi kommer några renar i våra trakter. Finns på Tesses café i Vassor.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *