Allehanda

Twenty Sixteen

Ett kort inlägg med anledning av att jag valt en ny design till bloggen. Ingen färgsprakande och kostsam ritning men en klar och tydlig blogg där man inte skall behöva söka med förstoringsglas eller förirra sig bland alla konstiga påhitt som uppfinnes världen runt.  En ren blogg med andra ord.

Fördelen med denna design är att jag kan ha större bilder i själva inlägget och att ”Mina inlägg månadsvis” visas tydligt i kalendern. Det var lite si som så med det i den förra designen.  I övrigt är det inte så stor skillnad från förra temat.

Apropå bilder så är jag av den åsikten att de bör var tillräckligt stora och gärna klickbara till ett större format. På en del bloggar är bilderna så små att de mera är som frimärken på kuvertet som innehåller inlägget. Nej, rejäla bilder så att man ser vad som är på gång.

Nu är natten sen och en rejäl tur i snarklådan är på kommande. God Natt!

Enslig gran 2016
Nu skall vi se hur stor denna ensliga gran blir på nya bloggen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate blog »