Twenty Sixteen

Ett kort inlägg med anledning av att jag valt en ny design till bloggen. Ingen färgsprakande och kostsam ritning men en klar och tydlig blogg där man inte skall behöva söka med förstoringsglas eller förirra sig bland alla konstiga påhitt som uppfinnes världen runt.  En ren blogg med andra ord.

Fördelen med denna design är att jag kan ha större bilder i själva inlägget och att ”Mina inlägg månadsvis” visas tydligt i kalendern. Det var lite si som så med det i den förra designen.  I övrigt är det inte så stor skillnad från förra temat.

Apropå bilder så är jag av den åsikten att de bör var tillräckligt stora och gärna klickbara till ett större format. På en del bloggar är bilderna så små att de mera är som frimärken på kuvertet som innehåller inlägget. Nej, rejäla bilder så att man ser vad som är på gång.

Nu är natten sen och en rejäl tur i snarklådan är på kommande. God Natt!

Enslig gran 2016
Nu skall vi se hur stor denna ensliga gran blir på nya bloggen.
Annonser

13 reaktioner till “Twenty Sixteen”

    1. Det är jag som har upphovsrätten till de bilder som finns på denna blogg. Det kan inte direkt tydas av epostadressen på bilden utan © pdrnlnd01@gmail.com är tänkt att påminna om att bilden är ©-skyddad och att den som eventuellt är intresserad av bilden kan ta kontakt via denna epostadress vilket också visat sig fungera. Det är alltid den som håller i kameran och trycker på knappen som har upphovsrätten, även med en annans kamera. I de flesta av mina bilder finns också mitt namn angivet i bildens egenskaper.

      Gilla

  1. Gillar nya utseendet på bloggen. Trevligt att bilderna är klickbara, praktiskt med månadsöversikten där bloggdatumen är klickbara och fint med fler foton på högerkanten. Angående frågan om gran eller tall vet jag inte ett barr.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.