Resor

Mitt i det gröna, ack hemland du sköna

Kappsäcken är tömd, tvättmaskinen igång, gräsmattan borde klippas och nya kylskåpsmagneten är på plats. Det var egentligen därför jag åkte ;-). För en ny magnet i min samling. Jag brukar annars inte köpa souvenirer, starkvaror eller godis på mina resor men en kylskåpsmagnet är ett måste. Kläder, böcker och musik brukar jag också handla om jag hittar något passligt men denna gång blev det skralt med det. Nästan ingenting med hem.

Det var rätt skönt att sätta sig i bilen vid provinshuvudstadens flygplats ikväll och köra hem i den fina soliga kvällen. Jag kände mig fullständigt utvilad trots att jag steg upp tidigt i morse, den sjätte dagen. Det var inte mycket trafik på vägarna så det var bara att gasa på genom det sommarfagra landskapet. Bara en och annan glänsande jenkki-bil syntes till och en HD som mäktigt dundrade förbi i fjärdsändan. – Tänk så mycket fint det finns här i naturen. Allt det gröna som nu har så klar och nymornad färg. Helt nya blommor har dykt upp i rabatterna under denna vecka.

Sister Jane har något på grillen så nu får jag palla mig dit över och se om jag får någon saftig smakbit att avnjuta. Få se om deras grill slår allt det goda jag åt i Paris?

PS! Något har jag tänkt komplettera inläggen från gångna veckan med länkar till de olika ställen jag besökt. Den som vill fördjupa sig kan kolla i morgon eller så. – Nu nyfiken på grillat!

Gula och granna med nässlor som grannar. Här får jag rycka in och rycka loss.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *