Allehanda

Brått har inte våren men straff har Brittney

Apropå mitt näst näst föregående inlägg där jag deklarerade min syn på dödsstraffet hittade jag en mer eller mindre korkad förklaring till Britney Spears försvar för dödsstraff. Citatet är snott ur dagens ”Lugna Gatan” i provinsens ledande svenskspråkiga tidning Vasabladet. Å andra sidan har även Gatukontoret som står för episteln i denna eminenta söndagsspalt också lånat citatet ur en nyutkommen bok ”Pinsamheter” av Andreas Nyberg som säkert också i sin tur knyckt den unga damens munväder. Ung och ung, hon borde väl vara i trettioårsåldern nu?

Här skall vi dock komma till skott och låta den goda Brittan förklara sin ståndpunkt:
Jag är för dödsstraff. Den som begått ett fruktansvärt straff måste få ett passande straff. Så att han lär sig till nästa gång.
Se där lärde vi oss något nytt! Till på köpet är det en han, inte en hon eller ännu värre, en hen. Eller är det ett hen?

Våren låter vänta på sig även om dagen som inne är inleder med en leende sol. Gårdagen var dock en bedrövelse. Snötäckt gårdstun och grått. Jag beslöt mig för att byta headern högst upp på sidan, tillägna mig ett nytt, modifierat namn på bloggen samt infoga ett nytt ordspråk. Vårstädat lite på bloggen med andra ord.

Brasan som jag tänkt bränna igår fick dock vänta p.g.a. det dåliga vädret. Få se som det blir en Valborgsbrasa istället? Vi brukar inte bränna brasa då här i trakten men jag är inte sämre karl för min hatt att jag inte kan införa nya traditioner. Åtminstone för ett år i alla fall.

Så här dystert såg det ut igår vid min tilltänkta lördagsbrasa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »