Allehanda

My Police Powler

Eftersom jag var sjuk när julfesten i Saltgruvan gick av stapeln kunde jag inte ta emot en liten gåva som företaget gav de som varit i trogen tjänst i 10 år. Därför fick jag idag på fredagsinformationen min klocka. Gåvan var ett armbandsur av märket Police.

Jag räknar ceremonin som en formalitet men klockan blev jag faktiskt begeistrad över. Den är annorlunda min vanliga klocka som har digital visning; denna har gammeldags analog visning. Lägg därtill att den är ganska stor och med brett armband i läder. Riktigt snygg och nästa gång jag har vit skjorta på kommer denna klocka att pryda min handled.

Tänk att man kan bli så barnsligt förtjust över en klocka. Jag gillar min Police Powler!

police
Klockan är snygg, mössan är stygg. Jag köpte mössan när jag var över till Umeå och den kliar något fruktansvärt. Jag hoppas att det inte är loppor i den.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *